Betaalbare mobiele telefoon voor middelbare scholieren

Niet een van mijn favoriete bezigheden om geld aan uit te geven aan mobiele abonnementen, maar tegenwoordig kunnen de kinderen niet meer zonder…

Zeker niet alleen om in te loggen op magister om hun huiswerk en hun resultaten te bekijken.

Omdat ze lang moeten fietsen hebben we besloten om toch dat extra stapje te zetten en te kiezen voor mobiele telefoons waar ze even mee vooruit kunnen.

Betaalbare mobiele telefoon voor middelbare scholieren

Dus op zoek gegaan naar een redelijk betaalbare mobiele telefoon voor onze twee middelbare scholieren, natuurlijk met hun hulp, maar de onderstaand kwam goed uit de reviews en viel nog mee in prijs…

De keuze viel op de Samsung Galaxy Grand Prime VE in Grijs (Wit is schijnbaar Not-Done voor Jongens) is ook up-to-date met de Android versie 4.4 (KitKat). (Ja, ook Pokemon GO kan erop…)

Inmiddels zijn er andere SmartPhones die je kunt kopen. De Grand Prime is niet meer beschikbaar.

En natuurlijk hoort daar ook een SmartPhone Beschermhoesje bij en een Screenprotector tegen krassen.

En een abonnement? Een basis abonnement bij KPN met voordeel van KPN Compleet omdat we al Vast bellen, Internet en TV hebben.

De telefoons zijn inmiddels geleverd door Bol.com en ze zijn er super blij mee. Nu nog zorgen dat ze er ook voorzichtig mee om gaan, en ja, ze moeten er zelf ook nog aan mee betalen zodat ze ook daar de waarde van leren kennen.

Bespaar Tip: Ga direct met de nieuwe telefoon naar http://www.payinfo.nl/ en blokkeer daar SMS betaaldiensten zodat je niet voor onplezierige verassingen komt te staan op je rekening.

Samsung Galaxy Grand Prime VE 600

Advertentie

Miljoenen artikelen

Laat wat van je horen

*